LA COOPERATIVA AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA, APLEGA UN BON NOMBRE DE PARTICIPANTS EN LA DIADA DE SANT ANTONI ABAD.


La cooperativa agrària la Baixa Tordera, va organitzar dissabte amb gran èxit, la tradicional diada de Sant Antoni Abad. Les activitats van iniciar-se a les 12 del migdia amb l’ofici i seguidament, es va fer la benedicció d’animals al patí de la cooperativa. El president de la cooperativa agrària la Baixa Tordera, Carles Aulet, va fer un balanç positiu de les activitats i de la participació dels ciutadans, coincidint amb el cap de setmana.

Carles Aulet, recorda que enguany es va celebrar el desè aniversari de la cooperativa i per aquest motiu s’obsequiarà els propers dies a tots els seus clients.
El dinar de germanor, en el restaurant Les Ferreres, va posar el punt i final a una jornada festiva, on el temps va respectar a l’organització.