EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL ENGEGA UNA NOVA TEMPORADA DE LES TROBADES DE PARES, AMB ALUMNES EN EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDARIA.


El consell escolar municipal, comença avui, una nova temporada de les trobades de pares. Les xerrades van dirigides als pares amb alumnes en educació infantil, primària i secundària. Les trobades de pares, consistiran en 15 xerrades, amb l’objectiu de reflexionar sobre la funció de “ser pares”, compartir experiències amb altres pares per aprendre del dia a dia i adquirir coneixements sobre l’evolució dels fills, tal i com explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.
La xerrada d’avui, va dirigida als alumnes d’educació primària, sota el títol “bases sòlides pel desenvolupament dels fills”, a un quart de 6 de la tarda, al local Emili Vendrell. Les butlletes d’inscripció per participar en la trobada de pares, es pot adquirir en tots els centres educatius de Tordera i a l’ajuntament o a través del telèfon 93.765.04.75.