L’ASSOCIACIÓ DE FIBROMALGIA DE TORDERA I L’ALT MARESME, ES PRESENTA EL DIVENDRES, 30 DE GENER, AMB L’OBJECTIU DE DONAR A CONÈIXER LA MALALTIA I DONAR SUPORT ALS AFECTATS.


Tordera, té una nova entitat aquest any 2004. El proper divendres, 30 de gener, es presenta oficialment l’associació de fibromalgia de Tordera i l’alt Maresme, formada per 13 components. La Fibromalgia, és una malaltia força desconeguda pels metges i que afecta principalment a les dones. El president de l’entitat, Alfonso Leon, ens explica els efectes de la malaltia.

La presentació, comptarà amb la presència de membres i doctors de la fundació d’investigació de Catalunya, entre d’altres professionals, amb l’objectiu que els assistents puguin resoldre els seus dubtes.

L’objectiu de l’entitat, és donar a conèixer la malaltia i donar suport als afectats.

La presentació de l’associació de fibromalgia de Tordera i l’Alt Maresme, serà el divendres 30 de gener, a les 7 de la tarda al Teatre Clavé.