L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT, PREPARA PEL 13 I 14 DE MARÇ LA REPRESENTACIÓ DE LA COMEDIA D’EMBOLICS “MIRANDOLINA”.


L’associació cultural i recreativa Pere Cot, representarà els propers 13 i 14 de març, la comèdia d’embolics “Mirandolina” de Carlo Goldoni i dirigida per Cristina Llobet i Montse de Diego. Aquesta obra escrita el 1752, és una divertida comèdia, però també conté una forta càrrega moral. Mirandolina, és una hostalera que utilitzarà totes les seves armes de dona per enamorar un dels seus hostes, un cavaller que desprecia les dones i que no ha caigut mai sota els seus encants. L’ego de Mirandolina no s’ho podrà permetre. Això desembocarà en una aferrissada i encara molt actual lluita de sexes, tal i com explica, la directora de l’obra Montse de Diego.

La representació de Mirandolina de l’associació cultural i recreativa Pere cot, serà el 13 i 14 de març, al Teatre Clavé.