UN GRUP D’ANTICS LOCUTORS DE RÀDIO TORDERA, TORNARAN DISSABTE EN ANTENA AMB UN PROGRAMA I CONCURS.


Una quinzena d’antics locutors de Ràdio Tordera, tornaran per un dia a protagonitzar un programa de ràdio. Aquest dissabte, 31 de desembre, recuperaran un programa de 5 hores de durada, que s’emetia a Ràdio Tordera fa 15 anys anomenat “Tordera actualitat” on també s’oferirà el concurs “Roda la Roda” un dels primers que va emetre aquesta emissora. Agustí Carles, ex-director de Ràdio Tordera i membre del programa, explica d’on va sorgir l’idea de tornar a fer un programa de ràdio per un dia.

Agusti Carles, explica en que consistirà el programa “Tordera actualitat” i el concurs “Roda la Roda”.

Una de les dificultats dels antics locutors de Ràdio Tordera, alhora de fer el programa, ha estat familiaritzar-se amb els nous equipaments informàtics de l’emissora.

El programa, comptarà amb la col·laboració de locutors en actiu de Ràdio Tordera. L’emissió de “Tordera actualitat” i el concurs “Roda la Roda” , serà aquest dissabte, 31 de gener de 10 a 2 del migdia a Ràdio Tordera.