#fmtordera

Imatge web

 • #fmtordera és un concurs de fotografia pensat per a dispositius mòbils que té a la Festa Major de Tordera com a protagonista.

 

 • Per participar :
  • cal fer una fotografia de la festa major de Tordera amb un dispositiu mòbil, afegir-hi l’etiqueta #fmtordera i penjar-la al twitter i/o a instagram.
  • fer-se seguidor de Ràdio Tordera al twitter i/o instagram
  • El termini per enviar les fotografies finalitza el dia 26 d’agost

 

 • Guanyador/a :
  • S’otorgarà un únic premi i el veredicte es farà públic el divendres 1 de setembre a través del twitter de Ràdio Tordera.

 

logo fototuit#fmtordera és una proposta participativa de Ràdio Tordera que té com a objectiu dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals tot potenciant la presència de Ràdio Tordera al Twitter i Instagram.

Ràdio Tordera envia diàriament a Twitter tots els seus continguts informatius d’última hora a través d’un titular i un enllaç a la notícia completa. La publicació a Twitter s’ha convertit en un referent, juntament amb el Facebook, de les informacions de servei com ara talls del subministrament d’aigua o electricitat o en el seguiment d’esdeveniment d’especial rellevància com és el cas d’incendis o episodis meteorològics importants a Tordera. I de la mateixa manera Ràdio Tordera també actualitza diàriament el seu perfil d’Instagram amb almenys una imatge, ja sigui del dia a dia de la Ràdio com de les notícies d’última hora.

La festa major de Tordera és un dels esdeveniments de l’any més esperats pels torderencs amb una gran quantitat d’actes, molt diversos i amb molta participació. La facilitat que ofereixen els telèfons mòbils per captar una imatge i compartir-la immediatament converteixen la Festa Major en l’escenari ideal per engegar una proposta d’aquest tipus.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.