IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera debat avui l’aprovació del pressupost...

El ple de l’Ajuntament de Tordera debat avui l’aprovació del pressupost 2022

L’Ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 7 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació inicial del pressupost consolidat de l’Ajuntament de Tordera i de l’Organisme Autònom Ràdio Tordera per a l’exercici 2022, de la plantilla de personal annexa i de les bases d’execució del pressupost. La regidora d’Hisenda, Jenifer Jansa avança els detalls dels nous comptes municipals.

Jenifer pressupost

En l’àrea d’urbanisme i patrimoni es portarà la verificació del text refós de la modificació del Pla General per a la regulació dels equipaments sòcia-sanitaris destinats a la gent gran-geriàtric i per a la construcció d’un equipament en el sector Sant Jaume.

També es proposa l’aprovació provisional de la modificació del Pla Especial de la finca de Ca l’Orench i la ratificació d’expropiació, per mutu acord d’ocupació del projecte executiu de la rotonda de la carretera BV-5122 a la intersecció amb la variant de Can Buscà.

A l’apartat de mocions, En Comú Podem en presenta una per a la transformació de la SAREB en un  instrument per garantir el dret a l’habitatge i els mecanisme de cessió als ajuntaments. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió es celebrarà a les 19:00h a l’edifici de l’antic hospital de pobres i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de youtube a l’enllaç https://youtu.be/A_-uweZF5Qs

ÚLTIMES NOTÍCIES