IniciNoticiesPolíticaEL REGIDOR DEL PSC I PRESIDENT DE L’AMPA DE L’ESCOLA LA ROUREDA,...

EL REGIDOR DEL PSC I PRESIDENT DE L’AMPA DE L’ESCOLA LA ROUREDA, DAVID GRIMAL ES MOSTRA SATISFET PER L’ESTAT DE LES OBRES DE LA NOVA ESCOLA, UBICADA EN EL VEÏNAT DE SANT PERE. TOT I AIXÒ ASSEGURA ESTAR PREOCUPAT DAVANT ELS ACCESSOS QUE TINDRÀ EL NOU CENTRE. GRIMAL ÉS AVUI EL CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB ELS POLÍTICS DE CADA DIMECRES.

El regidor del PSC, David Grimal és avui el convidat a l’entrevista amb els polítics de cada dimecres. Grimal que també és president de l’AMPA de l’ escola La Roureda del veïnat de Sant Pere, es mostra satisfet per l’estat de les obres de la nova escola i espera que finalitzin dins el termini previst, abans de les vacances de Nadal. Grimal, però es mostra preocupat davant els accessos que tindrà aquest nou centre escolar. L’escoltem en un fragment de l’entrevista.

El regidor socialista també parla en l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera sobre les ordenances fiscals, del pressupost per l’any 2008 i de la necessitat de consolidar els serveis de la població, entre d’altres temes. L’entrevista amb el regidor del PSC, David Grimal la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES