L’ASSOCIACIÓ DE FIBROMIALFIA DE TORDERA I L’ALT MARESME ES CONSOLIDA EN ELS PRIMERS DIES DE CONSTITUCIÓ.


L’auditori del Teatre Clavé va ser divendres passat l’escenari de la presentació de la nova entitat Afitomar (Associació d’afectats de fibromiàlgia Tordera – Alt Maresme).
L’acte, al qual van assistir unes 90 persones, va estar precedit per una conferència a càrrec del doctor Cayetano Alegre, que va fer una exposició sobre els símptomes i el desenvolupament de la malaltia.
Actualment la nova entitat està formada per 13 components i d’entre les seves tasques destaquen l’ajut professional, psicològic i social, l’atenció telefònica a persones afectades per la malaltia, informació sobre activitats terapèutiques i lúdiques i informació sobre recursos socials, laborals, publicacions informatives i grups de suport. El president de l’entitat, Alfonso Leon, explica l’objectiu de la nova associació.

Tal com van manifestar els membres de la junta durant l’acte de presentació, pot contribuir amb l’entitat qualsevol persona, pateixi o no de fibromiàgia o fatiga crònica. Tots els interessats en fer-se socis o col·laboradors poden adreçar-se a l’Oficina de Suport a l’Associacionisme els dimarts de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 de la tarda.