LA REGIDORIA DE FESTES, OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE TORDERA, QUE SE CELEBRARÀ EL 21 DE FEBRER.


La regidoria de festes, ha obert el periode d’inscripcions, per participar el concurs de disfresses 2004 de Tordera, que se celebrarà el dissabte, 21 de febrer. Com cada any, s’han establert 4 categories: infantil (fins a 10 anys), general (a partir 11 anys), Grups ( format per un col·lectiu de 6 a 14 persones) i comparses (formada per un col·lectiu de mínim 15 persones).
S’estableixen ajuts econòmics de 180 euros per comparses de 15 a 30 components i de 300 euros per comparses de 31 o més components. A més, per a les carrosses s’estableix un ajut de 150 euros .
Per a obtenir aquest ajut, les carrosses han de tenir unes mides màximes de 2 m d’ample per 5 m de llargada, i unes mínimes de 1,5 m d’ample i 3 m de llargada. L’alçada màxima permesa és de 3,5 metres. Totes les carrosses que superin les mides màximes no podran participar en la rua. La regidora de festes, Maria Angels Cayro, confia una gran participació en la cavalcada d’enguany.

El Jurat valorarà l’originalitat de la disfressa, la coreografia, el disseny i la gresca, durant tot el recorregut de la rua, tal i com recorda, Maria Angels Cayro.

A banda de tres premis per cada categoria, es premiarà amb un pernil a la colla amb més gresca. Totes les persones participants en el concurs seran obsequiades amb una xocolatada. Les inscripcions per el concurs de disfresses, es podran fer fins al dia 18 de febrer al Punt d’ Informació Juvenil (Pl. Concòrdia), de dilluns a divendres d’11 h a 1 del migdia, i dimarts i dimecres de 3 a 5 de la tarda.