IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA RENOVA LES AJUDES A...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA RENOVA LES AJUDES A L’APRENENTATGE D’ANGLÈS A L’ESTRANGER.

Un any més, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb l’Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees, promouen l’atorgament de vuit beques per estudiar anglès a l’escola Gloucestershire College d’ Anglaterra durant 15 dies del mes de juliol.

Aquestes beques estan adreçades a tots els joves nascuts durant els anys 1992 i 1993, empadronats a Tordera i que hagin finalitzat l’ESO amb una qualificació mínima global de 7 o notable.

La dotació econòmica de la beca és de 600€ per als 8 candidats amb les millors puntuacions, més els bitllets d’ avió en tots els casos i les classes prèvies de repàs, que es faran efectius directament a l’ Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees. El cost total del programa està valorat en uns 1400€, per aquest motiu les bases del programa estableixen que els candidats hauran de fer constar el seu compromís d’ assumir les despeses restants del programa.

El regidor de joventut, Marc Unió, explica els objectius d’aquesta beca.

Com a novetats d’ aquest any, s’inclou una xerrada informativa per als interessats el proper 1 de març a les 7.30 hores de la tarda a la biblioteca de Tordera, i uns cursos d’anglès previs al viatge.

Unió ens detalla la intenció d’aquests cursos.

El termini de sol·licituds i documentació serà fins al 18 de març a l’Ajuntament de Tordera. El dia 31 de març es comunicarà la llista dels 8 beneficiaris de les beques.

Per a més informació sobre les condicions del programa, documentació necessària i terminis de presentació caldrà adreçar-se al Casal de Joves, a l’Ajuntament de Tordera o bé consultar les dades a la plana web www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES