L’Ajuntament obrirà un concurs intern entre els treballadors municipals per cobrir la plaça de director/a de l’antic hospital de pobres

0
689

El Nou Hospital de Pobres és a punt d’estrenar-se oficialment. La data prevista per l’inici de l’activitat és el proper 8 de març. Aquest espai serà un nou local destinat a les entitats del poble a més de ser un nou punt de trobada cultural.

És per això que l’Ajuntament de Tordera ha obert a concurs la plaça de director/a de l’equipament. Aquest càrrec s’encarregarà de la gestió de l’antic Hospital de Pobres, la informació i atenció al públic, en concret informació turística, a més del control del servei de les aules disponibles i organització d’actes. Aquest lloc de treball va ser aprovat pel ple municipal aquest mes de febrer. La plaça sortirà d’un procés intern entre el personal municipal.

El regidor Rafa Delgado exposa els motius de l’entrada per urgència d’aquesta proposta i de les funcions que es durà a terme.

director hospital psc

Des de la CUP demanaven més temps a l’equip de govern per estudiar aquesta proposta. Oriol Serra exigia més temps per estudiar-ho o haver estat avisats amb antelació i exposa els arguments en contra.

Director hospital CUP

Per part de +Tordera, Xavier Pla presentava el vot favorable del grup destacant la necessitat d’aquest equipament.

Director hospital +Tordera

Ciutadans votava en contra a la proposta al·legant que no havien tingut temps a llegir els informes exposats.

Director hospital CS

Des d’En comú Podem argumentaven que no calia entrar per urgència al ple aquest punt de la plaça de director, si bé asseguren que no està prou justificada. Salvador Giralt presenta el vot en contra.

Director hospital ECP

ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà també destaca que se’ls ha avisat amb urgència i poc temps. A més, Marta Paset presenta el dubte del grup polític sobre si és necessària la plaça de director en comptes d’un conserge o gestor.

Director hospital ERC

Des del Govern, Junts per Tordera i PSC van votar-hi favorablement. La proposta va quedar aprovada per majoria. Les bases del concurs es publicaran properament a la web de l’Ajuntament.