IniciNoticiesMedi ambientEL SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA, I LA DIRECCIÓ GENERAL DE PROTECCIÓ CIVIL...

EL SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA, I LA DIRECCIÓ GENERAL DE PROTECCIÓ CIVIL INFORMEN QUE S’HA ACTIVAT LA FASE D’ALERTA PER ONADA DE FRED

El Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT) avisa de situació meteorològica de risc per Onada de fred per avui divendres, amb unes temperatures mínimes inferiors a -10 graus a l’interior i inferior a 0 graus al litoral.

El servei meteorològic de Catalunya informa que de les 7 del matí fins la 1 del migdia, és probable que al litoral es superi el llindar d’onada de fred, sobretot a la costa central, al sud de la costa Brava i al nord de la costa Daurada. A l’interior del país és possible que també es superi el llindar d’onada de fred, principalment la nord de la Depressió Central.

A Tordera també s’han pres algunes mesures de prevenció. Ens ho explica la regidora de seguretat, Silvia Catal.

El Centre d’Emergències de Catalunya recorda que també es manté activat el PROCICAT en fase d’alerta per vent, així com el Pla d’emergències per nevades a Catalunya ( NEUCAT) en fase d’ alerta, d’acord als avisos de situació meteorològica de risc emesos pel Servei Meteorològic de Catalunya des d’ahir dijous i fins al migdia d’avui.

ÚLTIMES NOTÍCIES