IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA PUBLICA LES BASES DEL CONCURS LITERARI PREMIS SANT...

LA REGIDORIA DE CULTURA PUBLICA LES BASES DEL CONCURS LITERARI PREMIS SANT JORDI 2010.

La Regidoria i el Consell Municipal de Cultura han publicat les bases del concurs literari Premis Sant Jordi 2010. Com cada any el concurs és d’àmbit local i està format per tres categories: infantil, juvenil i adults. Per a totes les modalitats el termini màxim de presentació de treballs serà el dimecres 17 de març a les 14 hores, i com en cada edició, s’hauran de presentar sota pseudònim o lema.

La categoria infantil, Premi Baron de Carlos, inclourà les modalitats de prosa i de poesia dels nens i nenes de 6 a 8 anys (Grup A) i de 9 a 11 anys (Grup B). La categoria juvenil estableix també les modalitats de prosa i poesia per al grup C (de 12 a 14 anys) i per al grup D (de 15 a 18 anys). Per al grup D s’afegeix la modalitat de recerca/investigació. El regidor de cultura, Josep Llorens ens parla sobre l’edició d’enguany del concurs.

La categoria adults també està formada per dos grups: el grup E (de 19 a 25 anys) i el grup F (a partir de 26 anys).

Finalment, també s’han publicat les bases de la beca de recerca Salvador Vendrell, al millor treball inèdit de recerca dins l’àmbit de la població de Tordera. El veredicte del jurat es farà públic durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

ÚLTIMES NOTÍCIES