IniciNoticiesPolíticaJoan Carles Garcia expressa dolor i preocupació per la situació d’Ucraïna i...

Joan Carles Garcia expressa dolor i preocupació per la situació d’Ucraïna i assegura que «la guerra és sempre un fracàs de la política»

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va expressar ahir «el dolor i la profunda preocupació per les notícies que arriben d’Ucraïna: la guerra és sempre un fracàs de la política». Ho va fer a l’inici del ple ordinari que es va celebrar aquest dijous al local de l’antic hospital de pobres.

A més d’expressar el «suport a les accions que emprenguin els responsables polítics de la Unió davant d’aquesta flagrant violació del dret internacional» i «la solidaritat i també el suport del municipi a la ciutadania ucraïnesa en aquest moment tan complicat i tan difícil». Joan Carles Garcia considera que Tordera sempre estarà a favor de la Pau, Cooperació i l’acord.

L’Alcalde també ha reclamat «una solució ràpida i pacífica a aquesta escalada de violència que no resoldrà cap problema, una solució que s’ha de basar en el respecte als principis del dret internacional i a la declaració dels drets humans de les Nacions Unides».

RELATED ARTICLES