IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT REUNEIX MÉS DE 600 PERSONES EN...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT REUNEIX MÉS DE 600 PERSONES EN LES DUES REPRESENTACIONS DE “LA HISTORIA D’EN PERE BOTERO I LA PORTA DE L’INFERN”.

Més de 600 persones van assistir aquest passat cap de setmana a les dues representació de “La historia d’en Pere Botero i la porta de l’infern” a càrrec de l’Associació cultural i recreativa Pere Cot, en el teatre clavé. L’obra formava part de la celebració del 25è aniversari de l’entitat local i coincideix amb la publicació del llibre del periodista i promotor, Jordi Tardà “La porta de l’infern”. La historia d’en Pere Botero estava dirigida per Esteve Maresme i adaptada per Tardà i Gloria Prunera. Aquesta última ens feia un valoració molt positiva de la representació, ja que per ells era tot un repte adaptar dins el teatre aquesta obra i posar en escena més de seixanta persones.

“La historia d’en Pere Botero i la porta de l’infern” també va comptar amb la col·laboració dels trabucaires del renaixement de Calella i la música en viu dels Ministrils d’en Pere Botero, un grup de músics professionals que es van unir expressament per posar la banda sonora a la representació.

ÚLTIMES NOTÍCIES