IniciAppMarta Paset és elegida candidata a l’alcaldia de Tordera per Esquerra Republicana

Marta Paset és elegida candidata a l’alcaldia de Tordera per Esquerra Republicana

Marta Paset va ser escollida dissabte a la tarda com a candidata a l’alcaldia per Esquerra Republicana a Tordera, en les eleccions municipals del maig de 2023. Paset, que actualment és regidora i portaveu del grup a l’ajuntament, va ser escollida amb el 92% dels vots de l’assemblea formada per militants i amics d’Esquerra i militants del Jovent Republicà.

Marta Paset, en el parlament posterior a l’elecció, va destacar  la “importància d’un govern de canvi i transformador passa sí o sí pel lideratge d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà”. Una transformació que ha de tenir tres eixos principals: la potenciació econòmica de Tordera per sortir de la cua del Maresme en xifres d’atur i renda per càpita; l’educació i el feminisme com a base de totes les polítiques; i l’acció climàtica com a única opció per fer front als reptes mediambientals locals i globals. Escoltem Marta Paset.

paset candidata 1

Una de les prioritats de Marta Paset també serà el reforç de la cohesió social i territorial del municipi sota el concepte d’un sol poble.

paset candidata 2

Marta Paset assegura que en aquest any i mig que queda per les eleccions municipals cal continuar amb la feina de fiscalitzar el govern i anar pensant en el programa que portaran el 2023.

paset candidata 3

La candidata a l’alcaldia va assegurar que cal canviar les dinàmiques de les últimes 3 dècades i per això presentaran un equip preparat, amb experiència i amb l’ADN republicà que els caracteritza per a governar: l’honestedat, la transparència, l’esforç i la capacitat d’escolta seran quatre pilars del nou govern republicà que Tordera necessita.

ÚLTIMES NOTÍCIES