IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA INSTAL·LA A LES ENTRADES DE...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA INSTAL·LA A LES ENTRADES DE TORDERA PLÀFONS INFORMATIUS SOBRE EL MERCAT DELS DIUMENGES.

Aquests darrers dies, la regidoria de promoció de la vila ha realitzat dues de les actuacions que tenien programades per promocionar el mercat de Tordera. Una d’elles pretenia situar un referent permanent que vinculi Tordera amb el mercat: s’han instal·lat a quatre entrades de Tordera uns plafons metàl·lics de 3 metres d’alçada amb la llegenda “El diumenge, el mercat de Tordera”. En ells, s’indica els aparcaments pels visitants del mercat, i l’existència del mercat cada diumenge. El regidor de promoció de la vila, Bernat Costas destaca el potencial turístic del mercat de Tordera.

Per altra banda, 10.000 tríptics multilingües (català i anglès, castellà i francès, i alemany i italià) han estat enviats a les oficines de turisme de Lloret, Blanes, Malgrat, Pineda, Calella, Mataró, l’aeroport de Girona i Palau Robert de Barcelona amb l’objectiu que el mercat sigui present en els punts on s’informen els visitants estrangers buscant excursions interessants. Escoltem Bernat Costas.

Properament, aquests mateixos tríptics els tindran també els tour operadors que programen excursions al mercat, per tal que vinguin a Tordera ben informats del què el mercat pot oferir.

ÚLTIMES NOTÍCIES