IniciAppEl Consell Comarcal crearà el Servei mancomunat de promoció de la salut...

El Consell Comarcal crearà el Servei mancomunat de promoció de la salut i prevenció de les drogodependències

A petició dels ajuntaments de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera el Consell Comarcal ha iniciat els tràmits per a la creació d’un nou servei mancomunat que s’encarregarà de detectar necessitats, planificar, coordinar i realitzar accions de promoció de la salut i prevenció de les drogodependències en aquests 4 municipis.

El Consell Comarcal ja va aprovar en el passat Ple els 4 convenis en els quals s’especifiquen les hores de prestació del servei en cada municipi. Així, Calella i Malgrat de Mar disposaran cadascun d’ells de 15 hores setmanals de servei i Palafolls i Tordera en tindran 7,5h/setmana. La coordinadora del Programa Intermunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut, Mar Latorre, ha explicat que cal estar molt atents amb els adolescents, perquè tenen pocs recursos per afrontar la situació.

drogues

El Servei Comarcal de Joventut, que ja impulsa espais de treball i accions de suport als ajuntaments per abordar la prevenció de les conductes de risc en l’àmbit de la salut i els consums abusius de substàncies addictives, serà qui assumirà la gestió i coordinació.

En aquests moments, el Consell Comarcal ja està ultimant els plecs per licitar el servei amb l’objectiu que entri en funcionament durant el primer semestre d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES