IniciAppAquest cap de setmana tornen el futbol i l’hoquei patins com a...

Aquest cap de setmana tornen el futbol i l’hoquei patins com a locals

Ja tenim aquí una nova jornada esportiva pels primers equips torderencs. Precisament un nou cap de setmana on tampoc es tornarà a disputar amb normalitat. El primer equip del sènior masculí del CEEB Tordera continua arrossegant casos Covid de la setmana passada i el seu duel contra el Vilatorta a domicili torna a estar ajornat.

El municipal d’esports acollirà tarda completa de futbol amb dos partits ben interessants a les seves instal·lacions. La jornada de la segona catalana del CFTordera serà a les 16:00h amb la visita del Torroella. L’objectiu és tornar a recuperar bones sensacions i retrobar-se amb la victòria. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube. En el camp número 2 i a la mateixa hora tenim derbi de futbol d’empreses. El Sant Andreu Veterans Tordera s’enfronta en el torderenc. Un partit que puntualment també s’anirà seguint per l’emissora.

A les 18:30h serà el torn pel sènior femení del CEEB Tordera de copa Catalunya femenina. Es desplacen fins a Balaguer en el trajecte més llarg de la lliga amb el repte de continuar amb les bones vibracions i mantenir-se en posicions capdavanteres de la lliga. Aquest partit es podrà seguir en viu a través de la ràdio i via canal alternatiu de Youtube.

El Club Patí Tordera tancarà el cap de setmana al parroquial amb la “jornada que pertoca” a l’OK Lliga Plata Nord. Reben la visita del Deportivo Liceo, un dels rivals més complicats del grup. El duel començar a les 20:00h del vespre en horari unificat amb la resta, ja que finalitza la primera volta de la competició. També podreu seguir aquesta cita a través de Ràdio Tordera i via Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES