IniciAppEl nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la...

El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 91 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 91 persones, 15 més que el dijous 13 de gener. Actualment hi ha 36 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 24 a l’Hospital de Blanes, 11 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, i 20 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (13/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 22 ingressos, 12 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 són trasllats a d’altres centres sanitaris. També s’han comptabilitzat 4 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (13/01), s’han comptabilitzat 13 nous ingressos i s’han registrat 5 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat però continua ingressat al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. També s’ha comptabilitzat 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (13/01), 7 dels pacients positius ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat.

A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (13/01), s’han registrat 9 nous casos.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 69 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És molt important que en aquests moments es continuïn mantenint les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

ÚLTIMES NOTÍCIES