IniciAppLa regidoria d'esports enfoca un 2022 de recuperació, posada en marxa de...

La regidoria d’esports enfoca un 2022 de recuperació, posada en marxa de nous projectes i millora a les instal·lacions

Qui també ja ha obert la carpeta d’aquest nou any és la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera. Són divers els ítems, projectes i reptes per aquest any nou que des d’aquest departament conjuntament amb les entitats esportives i tècnics intentaran desenvolupar en aquests pròxims mesos. L’aposta per la pràctica esportiva a l’aire lliure, l’aplicació de la nova campanya de “Tordera l’esport és respecte” i la finalització de la redacció del Pla Esportiu Municipal són alguns dels objectius principals d’aquest 2022. El regidor d’esports Pau Megias avançava que pròximament es presentarà una campanya relacionada amb l’esport i l’activitat a l’aire lliure.

Megias campanya esports 1

Un dels altres pilars important de la regidoria són les instal·lacions esportives. En aquest sentit, Megias comentava que espera que en aquest any també es pugui acabar realitzant el canvi de la gespa artificial en el camp de futbol o la consolidació de la pista coberta de Sant Andreu amb millores significatives com la posada en marxa dels nous vestuaris, graderies o un marcador electrònic. Ell mateix explicava que s’aniran fent millores de manteniment a totes les pistes perquè puguin descarregar la pressió horària que viuen els dos pavellons.

Megias campanya esports 2

Noves campanyes de formació, el suport per l’esport femení i la recuperació de grans esdeveniments com el Memorial Barceló, la Tordera Trail Race i el suport pel Raid de Tordera són altres pilars que contempla la llista de reptes. A banda de continuar treballant per aconseguir que el municipi pugui acollir noves activitats i es pugui establir com a referència d’interès general dins del món de l’esport.

Aquest vespre dins del Show dels Esports el regidor d’esports Pau Megias és el convidat de l’edició de dimarts.

ÚLTIMES NOTÍCIES