IniciAppLa represa del curs escolar ha començat amb un alt nombre de...

La represa del curs escolar ha començat amb un alt nombre de casos de Covid-19

La pandèmia afecta a tots els sectors, també l’educació. A Tordera, el segon trimestre del curs escolar ha començat amb una relativa normalitat. Aquesta primera setmana va començar sense cap grup classe confinat, malgrat haver-hi prop d’una 60ª d’alumnes que havien de fer quarantena. Unes xifres que s’han multiplicat en els darrers dies.

Tot i així, els centres educatius han pogut seguir oferint el servei amb esforç i moltes hores de gestió per posar l’educació dels infants per damunt de tot. El nou protocol covid aplicat pel Departament d’Educació i de Salut de la Generalitat coincideix amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, de prioritzar l’educació dels infants.

inici trimestre 1

 A nivell de Catalunya, una de les principals problemàtiques ha estat la falta de mestres per suplir baixes per quarantena. Una situació que, de moment, no ha afectat en gran mesura als centres educatius de Tordera, que han pogut desenvolupar les classes amb normalitat. L’alcalde recalca aquesta situació.

inici trimestre 2

El protocol de la Generalitat indica que només han de fer quarantena, de 7 dies, aquells alumnes d’infantil i primària que siguin positius per covid-19. A nivell de grup escolar només n’han de fer en el cas que a la classe hi hagi 5 positius o més detectats en un període de 7 dies. O bé, en grups poc nombrosos, si el nombre de contagiats suposa el 20% o més del total d’alumnes.

ÚLTIMES NOTÍCIES