IniciNoticiesSocietatTORDERA ENGEGA EL PROJECTE SALUT JOVE, UN NOU ESPAI DE LLEURE SALUDABLE...

TORDERA ENGEGA EL PROJECTE SALUT JOVE, UN NOU ESPAI DE LLEURE SALUDABLE PER A JOVES ADOLESCENTS PROMOGUT PER CREU ROJA.

La Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la persona de l’Ajuntament de Tordera impulsa un projecte per a joves adolescents que gestionarà Creu Roja Tordera i que porta per nom S+ J (salut jove).
A partir d’ara, Creu Roja Tordera obrirà les portes del seu local (C/Canigó 26) als adolescents de Tordera amb l’objectiu de realitzar activitats per promoure hàbits saludables treballant des de l’oci i les activitats de lleure. Aquesta iniciativa vol oferir una agenda d’activitats periòdiques, així com un espai d’assessorament i orientació sobre temes de salut d’interès per adolescents com són l’esport, les drogodependències, la sexualitat i afectivitat i l’alimentació. L’educadora social de la creu roja, Laia Narciso, explica que l’objectiu del programa és crear un espai de confiança amb els joves per parlar sobre els temes que els afecten o els preocupen.

Laia Narciso assegura que el projecte es divideix en dos grans blocs.

Per poder-hi participar els joves han d’inscriure’s i fer-se el carnet al local de Creu Roja. Totes les activitats són gratuïtes.

L’iniciativa promoguda per l’ajuntament de Tordera i gestionada per la creu roja de l’alt maresme, funcionarà a través de trimestres, i tindrà lloc a la seu de l’institució a Tordera al carrer Canigó, 26.

ÚLTIMES NOTÍCIES