IniciAppAquest proper cap de setmana només tindrem bàsquet a casa

Aquest proper cap de setmana només tindrem bàsquet a casa

A les portes de la primera jornada completa dels primers equips torderencs per aquest nou any, només els conjunts sèniors del CEEB jugaran a Tordera.

A les 16 :00h de la tarda obrirà la llauna el primer equip del CFTordera a domicili. Després d’aconseguir els tres punts la setmana passada, els grocs i vermells voldran continuar amb la bona dinàmica de resultats visitant el camp del Farners. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

A les 17 :00h de la tarda de demà dissabte, el sènior masculí de segona catalana rebran la visita del Salt “B” en el primer partit de la segona volta de la fase regular. A les 19:00h serà el torn de la copa Catalunya femenina també al pavelló dels Països Catalans. Immerses en aquesta bona ratxa de resultats, de moment no han perdut cap partit a casa, reben la visita del SESE de Barcelona. L’enfrontament es podrà seguir a través del segon canal de Youtube.

Per acabar, en futbol sala també tornen a la competició aquesta setmana. El Futsal Tordera de la primera divisió catalana visiten la pista del Lloret “B” dissabte a les 15:00h. L’Athletic Club Tordera Parc jugarà diumenge i tancarà la jornada visitant la pista del Caldes de Malavella “B” a la segona divisió catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES