IniciAppEl CPTordera es queda sense partit una jornada més per casos positius...

El CPTordera es queda sense partit una jornada més per casos positius en l’equip rival

Si fa quatre setmanes el Tordera-Mataró s’havia de suspendre pels casos positius detectats a la plantilla torderenca, per aquesta jornada ha estat dins del conjunt del Club Hoquei Lloret, els jugadors afectats que se’ls ha detectat covid-19. L’entrenador del CPTordera Sergio Alonso explicava que la detecció dels casos a l’equip selvatà ja van començar a sortir fa aproximadament uns 10 dies.

Alonso casos lloret 1

De nou, la Reial Federació Espanyola de Patinatge, no estava massa d’acord en suspendre l’enfrontament, ja que el Lloret si arribava a la cita amb els jugadors disponibles mínims. Des de Tordera, la voluntat era prioritzar la bona preparació amb garanties per a la disputa d’aquest duel i així ho van fer saber a la federació.

Alonso casos lloret 2

Pel que fa a la situació de la plantilla del CPTordera, després d’un Nadal caòtic amb forces casos positius, a hores d’ara no tenen cap cas positiu entre els diferents components. Ho detallava el mateix Sergio Alonso.

Alonso casos lloret 3

A falta de la confirmació oficial, el partit contra el Lloret es disputarà durant la setmana del 24 al 30 de gener. La setmana que ve, dimecres 19 a les 21:00h en el Parroquial es recuperarà el derbi maresmenc contra el Mataró.

ÚLTIMES NOTÍCIES