IniciAppEls casal de joves enceta programació d’hivern amb activitats presencials i gratuïtes

Els casal de joves enceta programació d’hivern amb activitats presencials i gratuïtes

El Casal de Joves de Tordera enceta una nova temporada d’activitats pels joves durant aquest 2022. Durant aquest primer trimestre de l’any, aquest espai lúdic torderenc segueix apostant per les propostes àmplies i adreçades a un públic jove de diferents franges: de 12 a 16 anys, de 16 a 18 anys i, fins i tot, per a adults.

La programació 2022, compta amb propostes setmanals.  Els dilluns un taller d’activitat física, dimarts, taller de manga, dimecres taller d’expressió artística, dijous taller de cuina i finalment divendres taller de rap. Totes aquestes activitats són gratuïtes per a les edats d’entre 12 i 16 anys i es realitzaran cada tarda a partir de les 17:30h havent fet prèviament reserva degut a les limitacions d’aforament.

De la mateixa forma, també s’inclouen activitats especials per la temporada d’hivern com la ja habitual sortida a esquiar durant el mes de febrer o la celebració de l’aniversari del Casal durant el mes de març, dues activitats que s’acabaran de concretar en funció de les condicions de normativa covid que hi hagi vigent, ho explica Sandra Borràs dinamitzadora del casal de joves.

Sandra casal de joves

Així mateix, el Casal de Joves compta amb un punt d’informació jove, assessorament en mobilitat internacional,  garantia juvenil i d’orientació a més d’ un servei de bucs d’assaig per a grups musicals. L’horari del casal de joves és de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda i de dilluns a dimecres també de 10 a 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES