IniciAppNo hi ha canvis en els calendaris d’obertura comercial i de recollida...

No hi ha canvis en els calendaris d’obertura comercial i de recollida de trastos i poda

Aquesta setmana l’Ajuntament de Tordera ha publicat a la seva pàgina web els calendaris per aquest 2022 on s’hi detallen els dies de recollida de mobles vells i productes de poda i també un segon calendari on s’hi poden consultar els dies de tancament obligat per al comerç local i els dies festius d’obertura autoritzada.

Cap dels dos calendaris ha experimentat canvis destacats respecte al del 2021, per que fa al calendari de recollida de trastos i poda cal treure aquests elements la nit abans del dia que marca el calendari, a partir de les 10 de la nit, i s’han de dipositar a la vorera de casa mai a les illes de contenidors.

Els dies de recollida d’aquest material canvien en funció de cada zona de Tordera, així a la zona de Mas Mora, Can Manresa, Can tió i can Fosques es realitza el primer i tercer dilluns de cada mes, a la urbanització Àgora Parc els segon i quart dilluns de mes, a la zona de Sant Daniel i Terra Brava el segon i quart dimecres de cada mes, a les urbanitzacions de Tordera Parc i Niàgara Parc el primer i tercer dijous de cada mes, a les Ferreres, Can Domènec, Sant Pere de Riu i Hortsavinyà el segon i quart dijous de mes i finalment al nucli urbà la recollida es fa tots els divendres.

Cal tenir en compte que a les zones de fora del nucli urbà on es fan dues recollides al mes la primera és només per a voluminosos i la segona per a poda. Des de la regidoria de Medi Ambient es recorda que els productes de poda han d’estar en sacs.

Pel que fa al calendari comercial durant aquest primer trimestre de l’any, passades les festes de nadal, ja no hi ha cap altre festiu d’obligat tancament, així les properes dates de tancament obligat seran els que marca el calendari oficial de festes laborals a Catalunya, dilluns 18 d’abril, , divendres 24 de juny, dimarts 1 de novembre i dilluns 26 de desembre, a aquestes dates cal afegir-hi els dos dies festius locals aprovats pel ple de l’Ajuntament, dimecres 11 de maig Sant Ponç i dimecres 24 d’agost Sant Bartomeu.

Pel que fa als dies festius d’obertura comercial autoritzada s’estableix el divendres 15 d’abril, dilluns 6 de juny, diumenge 26 de juny, dilluns 15 d’agost, dimecres 12 d’octubre i dimarts 6, dijous 8 i diumenge 18 de desembre.

Aquest calendari es distribuirà properament pels diferents establiments de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES