IniciNoticiesComerç L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJARÀ AQUEST MES DE JUNY...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJARÀ AQUEST MES DE JUNY I JULIOL UN VAL BESCANVIABLE PER VALOR DE 60 EUROS I UNA VIATGE ANDORRA.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre està organitzant diferents activitats emmarcades en la campanya de primavera de promoció dels establiments locals que s’allargarà fins al mes de juliol.
Per dur a terme aquesta campanya, que es va iniciar el mes passat, el col·lectiu de comerciants ha començat per canviar la imatge corporativa per una de més dinàmica i vistosa. El mes passat els comerciants van obsequiar els clients amb una planta.
Per altra banda, dissabte passat l’Associació va sortejar sis lots d’ampolles de vi i cava entre els clients. Els números guanyadors del sorteig van ser els següents: el 3016, premiat al Vell forn, el 1372 premiat a la mateixa botiga, el número 0073 repartit entre els clients de la perruqueria Nou Estil, el número 0941 premiat a la botiga Moda para todos 2-D, el número 1085 de l’establiment Can Freixas i el 0736 de la Boutique Imma.
De cara al mes de juny i juliol es preparen altres activitats com l’obsequi de vals bescanviables i el sorteig d’un viatge.

L’associació de comerciants de Tordera centre, recorda que per participar en els sorteigs, cal efectuar una compra en les botigues associades, on seguidament se’ls obsequiarà amb un butlleta de participació.

ÚLTIMES NOTÍCIES