IniciAppRàdio Tordera presenta la nova programació especial Cap d’Any

Ràdio Tordera presenta la nova programació especial Cap d’Any

Ràdio Tordera prepara una programació especial pels últims dies de l’any.

Dimecres 29 de desembre a les 20:00h s’emetrà en repetició la Gala de l’Esport Torderenc, organitzada per Ràdio Tordera aquest any on es van premiar diversos esportistes i personalitats de l’àmbit esportiu per la seva tasca.

La programació continuarà el divendres 31 a les 23:30h quan es podran viure les campanades gràcies al programa especial Campanades en Xarxa. El dissabte 1 de gener a les 13h s’emetrà el documental “Per Nadal qui res no compra res no val”, portat per la Maria Gisbert, que mira les festes centrant-se en el comerç, els regals i tot el que ho envolta.

A més, aquest any tornen a Ràdio Tordera antics locutors d’aquesta casa. Amb la voluntat de recordar vells moments, durant el dia de Nadal s’emetrà programes expressament gravats per persones que han passat per Ràdio Tordera. És el cas de la Maria Antònia Soler, que torna per emetre un programa-concert especial de nadales. També retorna el programa “Moments” amb Eliana Romera. Serà el proper dissabte i diumenge a les 20h.

A més a més, ens posarem “en Xarxa” amb programes especials d’arreu de Catalunya. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

programacio nadal

Per tant, no faltarà la millor selecció de nadales per escoltar durant els dinars i sopars de Nadal.

A nivell de programació entre setmana, durant l’última setmana de desembre i la primera de gener, l’Ara i Aquí recupera els millors programes i seccions de la temporada. De cares a la tarda, l’Ona Maresme recupera els espais més destacats de l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES