IniciNoticiesRegidoriesLA GENERALITAT DE CATALUNYA CONFIRMA A L’AJUNTAMENT DE TORDERA QUE L’APAGADA DELS...

LA GENERALITAT DE CATALUNYA CONFIRMA A L’AJUNTAMENT DE TORDERA QUE L’APAGADA DELS REPETIDORS ANALÒGICS DE TELEVISIÓ QUE AFECTEN MAJORITÀRIAMENT EL MUNICIPI ES REALITZARÀ ABANS D’ACABAR EL MES DE GENER.

Sense precisar dates, la Generalitat de Catalunya confirma que l’apagada analògica dels repetidors que afecten el nostre municipi es realitzarà durant els darrers dies del mes de gener, sensiblement més tard que la data prevista inicialment, el 12 de gener.

D’aquesta manera, i si es compleix aquest nou calendari, les llars que no tinguin adaptada la seva instal·lació per rebre el senyal digital de televisió (TDT), no podran veure la televisió. Escoltem el regidor de tecnologies de l’informació, Marc Unió.

Per aquelles persones que encara no hagin adaptat la seva instal·lació, la Generalitat fa una sèrie de recomanacions a través d’una pàgina web, que s’hi pot accedir mitjançant un enllaç que trobareu a la pàgina www.tordera.cat. De totes maneres, es recomana contactar amb un agent TDT autoritzat en cas de tenir problemes de cobertura.

Finalment, cal recordar que en l’últim ple de l’Ajuntament de Tordera, celebrat el mes de desembre, es va aprovar per unanimitat una moció que demanava la posposició de l’apagada analògica fins que no es garantitzi l’accés a la nova tecnologia per part de tota la població, i que la Generalitat assumeixi tots els sobrecostos als quals hagin d´incórrer aquelles llars que no tenen cobertura.
Per a més informació, la Generalitat recomana trucar al 012 o a un agent TDT autoritzat.

ÚLTIMES NOTÍCIES