IniciNoticiesRegidoriesS’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL...

S’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES 2010.

La Regidoria de Festes ha publicat ja les bases del concurs de disfresses del Carnestoltes 2010 de Tordera que enguany es celebrarà el dia 13 de febrer.

Les inscripcions per participar al concurs es podran fer fins al 9 de febrer a l’Ajuntament, a les oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres d’11 a 14 h o bé per Internet, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.tordera.cat. En totes les categories només s’apuntarà el nom d’un representant i se li donarà un número que inclourà tots els membres del grup. A tots els inscrits se’ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc visible durant tota la festa, i que podran recollir el mateix dia al lloc de sortida,des de les 16.45 fins a les 17.15 h. La sortida de la rua del Carnestoltes serà a les 17.30 h a l’avinguda dels Països Catalans. Per a l’edició d’aquest any s’han modificat les categories. Escoltem la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

Entre les novetats, cal destacar el canvi del lloc de concentració que serà l’avinguda dels Països Catalans. Segons la regidora la cercavila continuarà pel Camí Ral, la plaça de Concòrdia i acabarà a la plaça de l’Església amb una xocolatada per a tots els participants i el lliurament de premis.

Com cada any el jurat valorarà l’originalitat de la disfressa, la confecció pròpia, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut de la rua. També valorarà l’originalitat i la confecció de la carrossa. Maria Angels Cayro assegura que les perspectives de participació en la rua d’enguany son bones.

En cas de pluja el dia 13, la Comissió de Festes ha anunciat que el Carnestoltes es celebrarà el dia 20 de febrer a la mateixa hora i segons les mateixes bases.

ÚLTIMES NOTÍCIES