IniciAppTordera inicia un projecte intermunicipal amb Malgrat de Mar, Palafolls i Calella...

Tordera inicia un projecte intermunicipal amb Malgrat de Mar, Palafolls i Calella per combatre les drogodependències

L’Ajuntament de Tordera i el Consell Comarcal del Maresme aproven un conveni per a la contractació conjunta d’un servei per la detecció de necessitats, planificació, coordinació i realització d’accions de promoció de la salut i prevenció de les drogodependències als municipis de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera.

El projecte té diferents eixos d’acció: l’educació per la salut, detecció de drogodependències en l’oci nocturn, treball en xarxa amb els centres educatius, treball en xarxa amb els centres de salut i àrees bàsiques de Política Social i prevenció en matèria de drogodependències. La idea és fer diferents programes de treball i intervenció que permetin fer un treball comunitari continuat i especialitzat que incideixi en la prevenció, l’educació hàbits de salut, la reducció de danys i la intervenció. La regidora de Sanitat, Nàdia Cantero explica que és una continuïtat de la col·laboració entre municipis.

drogodependencies govern

Tots els grups municipals van mostrar el seu suport a la iniciativa. Argumentaven la seva posició, Xavier Pla (Més Tordera) i Marta Paset (ERC).

drogodependencies oposicio

La voluntat de l’Ajuntament de Tordera és treballar transversalment des de diferents àrees com Política Social, Salut, Joventut i Educació per abordar la problemàtica del consum de drogues en joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES