IniciNoticiesPolíticaLES OBRES DE L’ESCOLA INDUSTRIALITZADA DE LA ROUREDA EN EL VEÏNAT DE...

LES OBRES DE L’ESCOLA INDUSTRIALITZADA DE LA ROUREDA EN EL VEÏNAT DE SANT PERE AVANCEN A BON RITME AMB L’OBJECTIU QUE ESTIGUI ACABADA A FINALS D’ANY. AIXÍ HO ASSEGURA LA REGIDORA D’ENSENYAMENT MARIA ANGELS CAYRO QUE ÉS AVUI LA CONVIDADA EN L’ENTREVISTA AMB ELS POLÍTICS DE CADA DIMECRES.

La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro és avui la convidada en l’entrevista amb els polítics de cada dimecres. La titular de l’àrea assegura que les obres de l’escola pública la roureda, en el veïnat de Sant Pere, avancen a bon ritme. La previsió del departament d’educació, és poder fer el trasllat d’alumnes en el transcurs de les vacances de Nadal. Maria Angels Cayro confia que els terminis es compleixin i que durant el mes de gener es pugui traslladar els alumnes que actualment es troben en mòduls pre-fabricats, cap a la nova escola industrialitzada. L’escoltem en un fragment de l’entrevista.

Maria Angels Cayro també parla en l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, sobre la planificació escolar a Tordera en els propers anys. Cayro que també és regidora de festes, assegura que en pocs mesos estaran enllestides les obres de la nova nau de la comissió de festes, ubicada a la zona de Mas Ros. L’entrevista la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES