IniciAppJovent Republicà celebra aquest diumenge els 90 anys amb una exposició i...

Jovent Republicà celebra aquest diumenge els 90 anys amb una exposició i un acte

En motiu del 90è aniversari de la fundació de les JEREC, actualment Jovent Republicà, arriba a Tordera l’exposició itinerant que fa un repàs de la història de l’organització juvenil independentista.

Aquest proper diumenge 21 de novembre, a la Plaça 1 d’Octubre de Tordera, Jovent Republicà prepara una exposició mòbil que repassa la història de l’organització juvenil a tot el país acompanyat d’un acte polític amb Alba Vergés, Exconsellera de Salut i actual Vicepresidenta del Parlament de Catalunya,  Kènia Domènech, portaveu nacional del Jovent Republicà, Jordi Romaguera, regidor a l’Ajuntament de Tordera d’ERC + GdT + Jovent Republicà i en Jordi Rull, alcalde d’Òrrius i refundador del partit durant la post-guerra. El Portaveu de Jovent Republicà a Tordera, Roger Navarro, explica que l’acte vol ser un “reconeixement al treball fet”.

acte jovent 1

L’exposició mòbil es podrà gaudir a la plaça a partir de les 11:00h del matí, mentre que l’acte tindrà inici a les 11:30h. Un cop finalitzat, es durà a terme la desplegada d’una estelada des del Pont de Ferro. Navarro fa una invitació extensa als ciutadans de Tordera i de tot el Maresme.

acte jovent 2

L’organització recorda que durant l’acte serà obligatori l’ús de la mascareta i el compliment en tot moment de les mesures que marqui la organització. No caldrà inscripció prèvia, però si es vol reservar una cadira, cal enviar un missatge al telèfon 683765209 (Oriol).

ÚLTIMES NOTÍCIES