IniciAppEl projecte urbanístic de la Mina d’Or continua endavant

El projecte urbanístic de la Mina d’Or continua endavant

El projecte d’urbanització de la Mina d’Or va fer ahir un pas més. L’Ajuntament de Tordera va aprovar en un ple extraordinari detalls tècnics i administratius per desenvolupar aquesta zona industrial.

Estem parlant dels terrenys on s’ubicava l’empresa Torho al costat de la zona industrial de Can Buscà. La primera actuació aprovada ahir va ser l’expropiació de terrenys per la construcció d’una rotonda a la carretera BV 5122 ( Tordera- Fogars de la Selva) d’accés a aquesta zona industrial. El plenari també va aprovar la resolució d’al·legacions presentades pel canal de desguàs previst en el projecte d’urbanització. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explicava els tràmits aprovats.

mina or alcalde

Els grups municipals van mostrar el seu suport al desenvolupament industrial d’aquesta zona. Només el grup de la CUP va qüestionar la ubicació de la rotonda prevista i de la zona industrial en ser un espai inundable. Escoltem el regidor Oriol Serra.

mina or cup

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia li recordava s’han introduït algunes modificacions al projecte inicial que precisament aporten una menor afectació en rieres i entorn natural. Recordem que en aquesta zona es preveu la instal·lació del grup Kave Home, especialista en el disseny i fabricació de mobiliari i va tancar l’any 2019 amb una facturació de 59 milions d’euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES