IniciAppVictòria del CPTordera i nova derrota del CFTordera que s’enfonsa a la...

Victòria del CPTordera i nova derrota del CFTordera que s’enfonsa a la 2a catalana

Aquesta darrera jornada esportiva del mes d’octubre novament ens ha tornat a deixar de tot pel que fa als resultats que han obtingut els primers equips. Comencem per les bones notícies que es centren amb hoquei patins. El Club Patí Tordera segueix amb la ratxa positiva de resultats en aquest inici de lliga i el dissabte tarda van aconseguir un triomf important a la pista del Jolaseta (Bilbao) per 2-5. Els torderencs es van trobar còmodes i novament van tornar a portar el ritme de l’enfrontament. Després de tres jornades, sumen un empat i dues victòries a l’OK Lliga Plata Nord.

Qui no trenca la ratxa negativa de resultats i s’enfonsa a la part baixa de la classificació de segona catalana és el CFTordera. Aquest passat dissabte visitaven el camp del cuer i ni així van poder revertir la situació. Els grocs i vermells van perdre 2-1 en un matx on passa exactament al de la setmana passada. Remuntada del rival i els tres punts que es tornen a escapar.

Pel que fa al futbol sala, el Futsal Tordera va descansar i l’Athletic Club Tordera Parc va aconseguir una nova victòria a la pista del Lloret Carmona “C” per 2-5. Les competicions de bàsquet aquest passat cap de setmana descansaven.