IniciAppAquesta setmana la majoria dels primers equips juguen a casa

Aquesta setmana la majoria dels primers equips juguen a casa

Els primers equips de futbol, hoquei patins, bàsquet femení i futbol sala juguen aquí a Tordera aquest proper cap de setmana.

El dissabte a les 16:00h, necessitat de victòries, el CFTordera obrirà la tarda al municipal d’esports amb la visita del Palafrugell. Els torderencs no poden deixar-se més punts si volen tenir alguna opció d’acabar la primera volta en posicions de dalt. El partit es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube.

A les 18:30h, al pavelló dels Països Catalans, l’Athletic Club Tordera Parc afrontarà la segona jornada de lliga contra el Girona B amb el repte de sumar la primera victòria del curs.

El Club Patí Tordera farà l’estrena al Parroquial dissabte a les 19:45h. Després de sumar un punt la setmana, en aquesta segona jornada de l’OK Lliga Plata Nord reben el Companyia de Maria de la Corunya. Aquest enfrontament es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube.

El diumenge a les 18:30h, el primer equip del Futsal Tordera visitarà la pista del Fontcoberta. I el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya tancarà la jornada al pavelló dels Països Catalans. Les torderenques tornen a jugar contra el Cadi Manresa. Duel que també es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES