IniciNoticiesMedi ambientEL CENTRE D’EMERGÈNCIES DE CATALUNYA INFORMA D’UNA ONADA DE FRED PER AQUEST...

EL CENTRE D’EMERGÈNCIES DE CATALUNYA INFORMA D’UNA ONADA DE FRED PER AQUEST CAP DE SETMANA AMB TEMPERATURES QUE PODRIEN ARRIBAR FINS A 10 GRAUS SOTA ZERO

El fred intens, amb temperatures mínimes de sota zero en punts del litoral i fins a menys 10 a l’interior, marcarà el cap de setmana a Catalunya, on s’espera que el mal temps es perllongui fins aquest proper dilluns dia 21. El responsable d’aquest empitjorament de les condicions meteorològiques és l’aire fred que ha arribat procedent del centre d’Europa, segons explica el Servei Meteorològic de Catalunya.

A més de les baixes temperatures, el Servei Meteorològic adverteix que hi podria haver algunes nevades fins a aquesta mateixa tarda en qualsevol cota del sector central del litoral i del prelitoral. La neu començaria a caure de matinada en totes les cotes i al llarg del matí aniria pujant fins a situar-se per damunt dels 1.000 metres. Per diumenge es preveuen mínimes lleugerament més baixes i màximes sense grans canvis, mentre que la matinada de dilluns les temperatures podrien ser encara més baixes.

El Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT) ha emès un comunicat alertant d’aquesta onada de fred amb temperatures que podrien arribar fins a 10 graus sota zero aquest diumenge. A la nostra població, la Policia Local ha activat el protocol d’emergència i tirarà sal en els llocs més conflictius de Tordera, per evitar possibles accidents.

ÚLTIMES NOTÍCIES