IniciAppEl sènior masculí del CEEB Tordera l’únic conjunt que aconsegueix la victòria

El sènior masculí del CEEB Tordera l’únic conjunt que aconsegueix la victòria

El sènior femení del CEEB Tordera va fer la seva estrena aquest dissabte a copa Catalunya Femenina. La prèvia d’aquesta primera jornada estava marcada per la demanda de l’equip torderenc d’ajornar el partit degut a les baixes que arrossegaven. Finalment l’equip local, el Granollers, no va accedir a fer aquest ajornament i amb total normalitat, el duel es va disputar. Derrota de les torderenques, 77-63, però amb bones sensacions després d’anar frec a frec durant 30 minuts.

Derbi amb majúscules al camp municipal d’esports amb molt bona entrada en aquesta jornada de la segona catalana. El CFTordera rebia els veïns de Ca la Guidó de Blanes, el Partit va acabar sense gols i poques oportunitats. Intensitat de joc altíssima i rivalitat sana fins l’últim minut.

Ahir diumenge qui també va estrenar-se va ser el sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana. Un equip que ha de ser candidat a posicionar-se a la part de dalt de la categoria i així ho va demostrar a la pista del CB Salt “B” amb el primer triomf del curs per 62-67.