IniciAppEl PA Tordera afronta un nou curs amb el repte de reinventar-se...

El PA Tordera afronta un nou curs amb el repte de reinventar-se i créixer

El Club Patinatge Artístic Tordera es troba en temps de remodelació i reconstrucció. Després de començar a superar l’època més complicada de la pandèmia, l’entitat afronta aquest curs amb el principal objectiu de tornar a créixer en massa social i poder recuperar sensacions amb el nivell esportiu que havien aconseguit abans de l’aturada. El president del club Juan Carlos Herrero compartia com enfoquen el retorn.

Herrero inici club 1

Amb la seu a la pista coberta de Sant Pere, les diferents patinadores comencen ja a preparar competicions. Ho explicava el mateix Herrero.

Herrero inici club 2

Tenen les portes obertes de l’equip de xou junior (edats compreses entre els 13 els 17 anys), on intentaran realitzar una bona actuació en el territorial per seguir i repetir la trajectòria i palmarès que han aconseguit en les darreres temporades. La resta de categories i modalitats d’iniciació  també segueixen disponibles. Per a més informació via xarxes oficials @PATordera o info@patordera.com. Dimarts, dimecres tarda i dissabtes matí a la pista de Sant Pere.

ÚLTIMES NOTÍCIES