IniciAppTordera esdevé el punt d'atenció de PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa...

Tordera esdevé el punt d’atenció de PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) per a empresaris, autònoms i emprenedors de l’Alt Maresme i la Selva

Tordera disposa des d’avui del punt d’atenció de PIMEC Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya per a empresaris, autònoms i emprenedors de l’Alt Maresme i la Selva.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el president territorial de PIMEC Barcelonès Nord – Maresme, Joan Pera, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica i representants de l’entitat, han signat avui el conveni de col·laboració per emprendre aquest nou punt de suport al teixit empresarial.

A partir del mes d’octubre les oficines de Promoció Econòmica acolliran aquest servei periòdic que se sumarà a l’assessorament que s’ofereix diàriament des de Promoció Econòmica. Nàdia Cantero és regidora de promoció econòmica.

Nadia pimec

El nou punt d’informació s’obre al territori amb la voluntat de donar atenció personalitzada i serveis d’acompanyament a les pimes, organitzar jornades i networking d’interès empresarial i formació encaminada a acompanyar el teixit productiu del Maresme.

Amb l’impuls d’aquet nou servei, l’Ajuntament segueix donant compliment a l’objectiu de donar suport al teixit productiu local per tal de fomentar l’activitat econòmica i lluitar contra l’actual situació de crisi.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES