IniciAppRàdio Tordera opta al guardó de millor ràdio als Premis Comunicació Local

Ràdio Tordera opta al guardó de millor ràdio als Premis Comunicació Local

Ràdio Tordera ha estat seleccionada com a finalista a la categoria de millor ràdio dels Premis de Comunicació Local de la Xarxa. En aquesta categoria es premia a les emissores tant pel conjunt de la seva programació regular, com per activitats puntuals o per la seva trajectòria com a mitjà de comunicació.

En aquest sentit, els finalistes en la categoria ràdio són: Ràdio Tordera, Orgull Ràdio i Emun FM Ràdio.

Ràdio Tordera va presentar candidatura explicant qui som. Una emissora que es presenta local però que traspassa les ones radiofòniques fent un pas molt important amb la digitalització. També a través del cara a cara: una emissora que organitza actes i fa partícips a entitats i personalitats de tota mena. Contingut de proximitat que arriba, interpel·la i fa protagonistes a oients de forma intergeneracional. Una aposta bidireccional que creix amb les noves propostes de la programació de tardor-hivern d’aquest any. El jurat ha valorat la trajectòria de la ràdio del poble així com la seva evolució i adaptació durant els últims anys. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater explica que la candidatura està centrada en l’eficàcia en utilitzar diversos canals per arribar a la gent.

Sabater premis 1

Sabater assegura que el fet de ser finalistes ja és un èxit i reforça la feina que s’està fent des de fa anys.

Sabater premis 2

Els premiats es desvetllaran en la gala que es farà el 29 de setembre a les 19:30h Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) a Granollers. La Xarxa Audiovisual Local va recuperar el 2020 els Premis de Comunicació Local que no se celebraven des del 2013. Els guardons tenen com a objectiu remarcar la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen s’han presentat un total de 104 projectes.

ÚLTIMES NOTÍCIES