IniciAppL’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a la biblioteca de Tordera

L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a la biblioteca de Tordera

Fins al 30 de setembre l’exposició Quan parles fas màgia, del Voluntariat per la llengua (VxL), es podrà veure a la Biblioteca de Tordera.

L’exposició forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

El Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l’ús del català que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària, que parla català fluidament, i una persona aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Les parelles es troben deu hores per parlar en català en un ambient relaxat i distès (com ho poden ser les mateixes instal·lacions del Casal Jove), i el programa en fa el seguiment, els assessora i els ofereix recursos i materials que els poden ajudar a trobar temes de conversa. Escoltem Núria Pera, Directora del Consorci de Normalització Lingüística del Maresme.

nuria pera

L’exposició “Quan parles fas màgia” es podrà visitar fins el 30 de setembre. Amb la visita també es pot participar a un concurs per optar a guanyar un llibre que es sorteja.

ÚLTIMES NOTÍCIES