IniciAppEls centres escolars comencen el nou curs amb il·lusió i amb optimisme...

Els centres escolars comencen el nou curs amb il·lusió i amb optimisme davant l’escenari Covid.

Aquesta setmana ha començat el nou curs escolar al municipi. Consultats per Ràdio Tordera, els directors i directores dels centres públics i concertats del poble han valorat l’inici de les classes, així com les mesures de seguretat contra Covid-19 i els reptes d’aquest curs.

Una etapa 2021-22 on els professionals educatius i els alumnes el viuran novament en un context de pandèmia. Si bé és cert que les mesures i la situació és molt més relaxada que l’any anterior, els centres volen seguir prioritzant salut  i educació en els alumnes.

Des de Ràdio Tordera hem parlat amb els directors i directores de les escoles i instituts de Tordera, que han coincidit en el missatge de tranquil·litat per a totes les famílies i alumnes.

A l’escola Brianxa, el director Xavi Manresa recorda que mantindran les mesures covid i que l’escola tornarà a gaudir de projectes, colònies o excursions per fomentar l’aprenentatge. Aquesta i més novetats les explica Xavi Manresa.

directors brianxa

A L’escola Ignasi Iglesias, el director Alberto Rojo assegura que han treballat els protocols de seguretat en tots els moments: des de l’entrada, sortida, pati i moments de convivència. També es recuperen nous espais i activitats d’aprenentatge, així com l’acollida matinal.

directors ignasi

A l’escola Roureda, la directora Silvana Ballbé avança una de les novetats d’aquest any: un projecte de resiliència. A més, explica eines que fan servir per evitar els contagis.

directors roureda

El director de l’escola Vedruna, Àngel Vallicrosa assegura que les mesures estan controlades i es reactiven les activitats també a l’escola.

directors vedruna

L’escola Serra de Miralles i Hortsavinyà i els instituts Lluís Companys i Tordaria han començat amb normalitat i amb total control sanitari.

ÚLTIMES NOTÍCIES