IniciAppIncrement de les sol·licituds de beques menjador per aquest curs.

Increment de les sol·licituds de beques menjador per aquest curs.

El Consell Comarcal del Maresme ha rebut 10.453 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar, una xifra superior a la del curs anterior. En concret, s’ha registrat un increment de peticions de l’1,74%.

Del total de sol·licituds rebudes, ja se n’han resolt 9.453 de les quals, 7.800 (el 82,51%) han estat acceptades i 1.653 denegades per diferents factors, sent el més destacat la superació del llindar de renda màxim establert a les Bases de la convocatòria. La regidora de serveis socials a l’ajuntament de Tordera, Toñi Garcia apunta que el nostre municipi també ha notat un increment de sol·licituds de beques respecte anys anteriors.

beques menjador 1

Toñi Garcia recorda que a banda de les beques atorgades pel consell comarcal, l’ajuntament de Tordera també destina unes ajudes per els casos que l’ens comarcal no hagi contemplat.

beques menjador 2

 Les famílies que rebin notificació de denegació de l’ajut de menjador escolar, poden presentar reclamació a través d’Instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES