IniciAppUns 2600 alumnes comencen un curs escolar a Tordera.

Uns 2600 alumnes comencen un curs escolar a Tordera.

Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2021-2022  marcat novament per la situació sanitària que porta la Covid-19. Enguany, totes les escoles han actualitzat el protocol per adaptar les instal·lacions, els docents i els programes educatius a les mesures de seguretat. Tots aquests plans d’actuacions han estat aprovats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. A Tordera, uns 2.600 alumnes assistiran als diferents centres públics i concertats del municipi.

Un any més, l’Ajuntament de Tordera ha ofert eines i serveis per facilitar l’entrada al curs 21-22. En destaca el servei de neteja i desinfecció que es farà a tots els centres escolars (al matí, migdia i al final del dia). També s’ha ofert material com mascaretes, termòmetres, gel o tanques. El regidor d’ensenyament a l’Ajuntament de Tordera, Pau Megías, com arrenca el curs a les escoles de Tordera.

Pau inici curs 1

Megias explica que durant els darreres mesos s’han realitzat actuacions de d’eficiència energètica, sostenibilitat i mobilitat als centres escolars amb l’objectiu d’adequar les infraestructures a les necessitats del curs.

Pau inici curs 2

Cal destacar, també, que des de l’Ajuntament de Tordera s’estan impulsant diferents cursos per a mestres i a famílies. Estan encarats al suport emocional que s’ha de fer als alumnes i alumnes i l’alfabetització digital que les famílies han d’incorporar en tràmits i reunions.

Pau inici curs 3

Per aquest curs escolar 2021-22 des de l’empresa Autocars Barrera SL informen dels horaris i rutes establertes per aquest any. Tal com l’any passat, tenint en compte la situació d’epidèmia de la Covid-19, s’aplicarà un protocol de seguretat per a tots els vehicles que s’utilitzin que inclourà, entre d’altres, l’ús obligatori de la  mascareta, l’assignació del mateix lloc al bus durant tot el curs i el rentant de mans amb gel a l’entrar i sortir de l’autocar.

ÚLTIMES NOTÍCIES