IniciNoticiesSalutEL MERCAT SOLIDARI DE TORDERA RECULL 4865€ EN DONACIONS VOLUNTÀRIES PER LA...

EL MERCAT SOLIDARI DE TORDERA RECULL 4865€ EN DONACIONS VOLUNTÀRIES PER LA MARATÓ DE TV3 D’ENGUANY, DEDICADA A LES MALALTIES MINORITÀRIES

Tordera s’ha sumat un any més a les activitats a favor de la Marató de TV3 amb una nova edició del mercat solidari.

Un total de 17 entitats de Tordera han instal·lat les seves parades a diferents punts del mercat amb l’objectiu que, mitjançant les guardioles distribuïdes a cada taula, els visitants fessin aportacions voluntàries. A més, les entitats també han repartit material informatiu amb la temàtica de la Marató, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Escoltem el que explicaven els integrants de les entitats col·laboradores aquest matí, en declaracions a Ràdio Tordera.

La recaptació de les guardioles està actualment en uns 3.500€, tenint en compte que els punts de recollida del camp de futbol i el bàsquet seguiran acumulant donacions fins que s’acabi la jornada de partits. A més a més, l’Ajuntament col·laborarà en la donació en 1.600€. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, no ha volgut fer balanç del mercat solidari fins que es faci el recompte total. Això és el que ha dit aquest matí per a Ràdio Tordera.

Un total de 17 entitats torderenques han participat aquest matí d’una nova edició del mercat solidar. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3 d’aquest any, que recordem, va destinada a la investigació de les malalties minoritàries.

ÚLTIMES NOTÍCIES