IniciAppAquest cap de setmana comença el Torneig Marc Serra organitzat pel CPTordera.

Aquest cap de setmana comença el Torneig Marc Serra organitzat pel CPTordera.

Ahir durant la Banqueta d’Estiu, l’entrenador del Club Patí Tordera, en Sergio Alonso, va explicar que estava en dubte la continuïtat aquest any del Torneig Marc Serra per les mesures restrictives de la pandèmia. Finalment, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el regidor d’esports, en Pau Megias, es podrà celebrar el Torneig Marc Serra tal com estava planejat.

El torneig es desenvoluparà en dos caps de setmana, començarà aquest de l’11 i 12 de setembre, i continuarà el 18 i 19 de setembre. En Sergio Alonso, entrenador del CPT explicava com està organitzat el torneig.

sergio alonso 2

A més a més, aquest any el club torderenc té previst col·laborar amb la Fundació Ronald Mcdonald de nens contra el càncer. El mateix Sergio Alonso anunciava aquesta novetat.

sergio alonso 3

El Club Patí Tordera va disputar aquest passat cap de setmana els primers amistosos de la temporada. El primer equip va empatar a dos contra el GEiEC i va guanyar 3 a 0 contra el CPCongrés. Alonso es mostrava satisfet per les sensacions de l’equip i sobretot per les ganes dels jugadors.

sergio alonso 1

Pel que fa al calendari de partits amistosos, el primer equip participarà en la primera lliga catalana plata durant aquest mes de setembre i el debut a l’Ok lliga plata nord serà el 16 d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES