IniciAppSalut fa una darrera crida a vacunar-se abans de començar el curs

Salut fa una darrera crida a vacunar-se abans de començar el curs

“Vacunar-se abans de l’inici de curs és un acte de responsabilitat envers un mateix o una mateixa i un acte de solidaritat amb tot el nostre entorn”. Aquest és el missatge que han traslladat els consellers a totes les famílies d’alumnes de secundari. L’objectiu és augmentar la taxa de vacunats entre aquest alumnat i començar el curs amb un alt grau d’immunitzats. Per fer-ho possible es fa una darrera crida a vacunar-se i es recorda que es pot demanar hora online o bé assistir als punts de vacunació sense cita prèvia.

Les campanyes de vacunació sense cita han permès vacunar aquest agost prop de 9.000 persones arreu dels punts de vacunació. La majoria de gent continua
apostat per la cita prèvia, que l’eina habilitada pel Departament de Salut i la que permet una major planificació i organització.

Més de la meitat dels joves entre 12 i 15 anys ja s’han vacunat com a mínim d’una de les dues dosis i el govern s‘ha marcat com a fita començar el curs amb tots els adolescents amb almenys una dosi de la vacuna. Josep Maria Argimon és el conseller de Salut.

Argimon

A la regió sanitària de Girona, actualment tenen la pauta completa el 54,61% dels joves de 16 a 19 anys i el 20,91% dels de 12 a 15 anys.

El centre de vacunació comarcal de Blanes vacunarà sense cita prèvia durant tota aquesta setmana. D’aquesta manera, fins el proper divendres 10 de setembre es faran vacunacions massives sense cita prèvia al local social de Mas Enlaire, situat a la plaça 11 de setembre de Blanes. Aquest dilluns i divendres l’horari és de tarda, de 15 a 19h mentre que demà dimarts la vacunació sense cita prèvia serà de 9 a 13h. En canvi, dimecres i dijous s’administraran vacunes sense cita en horari de matí i tarda, de 9 a 13h i de 15 a 19h.

ÚLTIMES NOTÍCIES